Op deze pagina vind je allerlei gave linkjes van websites of filmpjes die ik tegengekomen ben. Deze websites of filmpjes gebruik ik wekelijks in mijn klas. Neem vooral een kijkje!

Oefenen met Resultaat

Oefenen met Resultaat biedt heel behapbare instructies aan op allerlei onderwerpen waar kinderen nog moeite mee kunnen hebben. Samen met Mio biedt de juf, op een laagdrempelige manier, leerdoelen aan. Kijk vooral op het YouTube kanaal van Oefenen met Resultaat voor nog meer handige, korte en duidelijke uitlegfilmpjes. Echt een aanrader!

Tafeljoggen met Oefenen met Resultaat

Weer een filmpje van Oefenen met Resultaat. Ditmaal het tafeljoggen. Iets wat echt supereffectief is om even de kinderen weer leerenergie te geven. Dit terwijl ze ook nog eens de tafels inslijpen. Ook hier zijn meerdere filmpjes van te vinden! Bekijk ze allemaal!

Lekker even bewegen met de Beweegpot

Hoe zorg je er nou voor dat kinderen zich de hele dag kunnen blijven concentreren? Door ze de hele dag aan te sporen om door te werken en stil te zijn? Of moet je ze juist de ruimte geven om ook weer even hun hersenen te ‘luchten’ en te voorzien van zuurstof? Juist! Optie 2 is inderdaad het goede antwoord. De Beweegpot biedt energizers en spelletjes die makkelijk te begrijpen, laagdrempelig en op elk moment uitvoerbaar zijn.